All in Laminaat

Wanneer u gebruik wilt maken van onze all-in laminaat aanbieding, maken we graag met u een afspraak voor het leveren en plaatsen van de gewenste vloer en toebehoren. Het leveren van de vloer kan op alle doordeweekse dagen ingepland worden. Het inplannen van een legafspraak gebeurd natuurlijk altijd in overleg en is meestal mogelijk op (hele) korte termijn.

 

De mogelijkheden binnen deze laminaat all-in aanbieding:

  1. Laminaat

Er zijn verschillende laminaat leverbaar. Binnen deze programma’s kan er gekozen worden voor wel meerdere verschillende laminaatvloeren, die allemaal geschikt zijn voor intensief woongebruik (gebruiksklasse 31 en 32) en geleverd worden met fabrieksgarantie.

  1. Ondervloer

Omdat geen woning hetzelfde is en er altijd rekening gehouden moet worden met eigenschappen als geluidsreductie, isolatie en egalisatie, hebben wij gekozen voor vier mogelijke ondervloeren.  Er kan dus altijd wel een geschikte ondervloer voor uw woning geselecteerd worden.

  1. Plinten

Uiteraard kan een mooie bijpassende plint niet ontbreken binnen onze all-in laminaat aanbieding. Er kan gekozen worden uit drie verschillende uitvoeringen:

  • Bijpassende plakplint
  • Bijpassende muurplint
  • MDF (overschilderbare) muurplint
  1. Legservice

Zonder onze legservice is deze laminaat all-in aanbieding natuurlijk niet compleet!

De gekozen ondervloer, het laminaat en de plinten worden dan ook compleet geplaatst door een vakkundige vloerenlegger.

u kunt hier direct een offerte aanvragen.

wij hebben een zeer uitgebreid assortiment.

u kunt terecht bij ons voor onder andere

Beautifloor

van Hardeveld vloeren

quickstep

egger

Krono

En nog veel meer soorten, maar wij raden u aan om altijd uw vloer in het echt te bekijken wij kunnen u daarvoor altijd een a4 staalje gratis op sturen om het product in het echt te zien.